website page counter
För att kunna leva - Yeonmi Park

För att kunna leva

By Yeonmi Park

  • Release Date: 2015-11-05
  • Genre: Biographies & Memoirs
Click the button below to download the pdf file
DOWNLOAD NOW
Secure Verified

Description

Best Kindle eBooks Collection of För att kunna leva a create by Yeonmi Park can use downloaded with free registration. And to unsubscribe register, please contact by phone is vakyabooks.com Client that has been provided in the registration. Many of the benefits you get, because in addition to this För att kunna leva and other Bestseller eBook in the years, you can also downloading thousands of Kindle eBook, movies, MP3 and other best digital files.

Yeonmi Park drömde inte om frihet när hon flydde från Nordkorea. Hon visste inte ens vad frihet innebar. Det enda hon visste var att hon flydde för livet, att om hon och hennes familj stannade kvar skulle de dö – av svält, eller sjukdom, eller till och med genom avrättning. Det här är berättelsen om Parks kamp för att överleva i en av världens mest brutala och slutna diktaturer. Vi får följa författaren från uppväxten i den nordkoreanska gränsstaden Hyesan till flykten till Sydkorea via Kinas undre värld av människosmugglare och trafficking; och hur hon sedan utvecklas till en ledande människorättsaktivist – innan hon ens fyllt 21. För att kunna leva är en stark, insiktsfull och angelägen inifrånskildring av en tillvaro som hittills mestadels har varit dold för omvärlden. »En välskriven, brutalt ärlig och levande skildring av den svåra tillvaron för så många nordkoreaner. Kirkus Review Yeonmi Park föddes 1993 i den nordkoreanska staden Hyesan, som ligger vid gränsen till Kina. 2007 flydde hon tillsammans med sin mamma till Kina och slutligen till Sydkorea via Mongoliet. Idag bor hon i Seoul och före läser världen över som människorättsaktivist. På min färd har jag sett de fasor som människor kan tillfoga varandra, men jag har också varit vittne till ömsinta och vänliga handlingar och uppoffringar under de värsta tänkbara omständigheter. Jag vet att man kan förlora en del av sin mänsklighet för att överleva. Men jag vet också att den mänskliga värdighetens gnista aldrig helt utsläcks och att den kan tändas igen om den bara får frihetens syre och kärlekens kraft. Detta är min berättelse om de val som jag gjorde för att kunna leva.

Thank you for your read this För att kunna leva in the vakyabooks.com, may be useful for you and we will update it about the latest Kindle eBook and you can download it for free in 30 days trial.