website page counter
A hetedik ház - Richard Parker

A hetedik ház

By Richard Parker

  • Release Date: 2016-05-17
  • Genre: Crime & Thrillers
Click the button below to download the pdf file
DOWNLOAD NOW
Secure Verified

Description

Best Kindle eBooks Collection of A hetedik ház a create by Richard Parker can use downloaded with free registration. And to unsubscribe register, please contact by phone is vakyabooks.com Client that has been provided in the registration. Many of the benefits you get, because in addition to this A hetedik ház and other Bestseller eBook in the years, you can also downloading thousands of Kindle eBook, movies, MP3 and other best digital files.

Mikor írta be utoljára a nevét a Google-ba?
Will Frostot, a jómódú üzletembert egy éjszaka telefonhívás ébreszti álmából, és az ismeretlen telefonáló ezt a kérdést teszi fel neki. Will rákeres a nevére, és talál egy weboldalt, amelyen fényképek láthatók az otthonáról és hat másik házról – belülről. 
Az első házban könyörtelen gyilkosság történik. A rejtélyes telefonáló ekkor újra jelentkezik, és közli Willel, hogy a lánya halálos veszélyben van. A férfi egyetlen esélye, hogy megmentse, ha sorra látogatja a honlapon található házakat, mielőtt a rendőrség odaér, és felfedezi a hullákat.
Hét ház. 
Hét gyilkosság. 
Hét esély, hogy megmentse a lánya életét.

Thank you for your read this A hetedik ház in the vakyabooks.com, may be useful for you and we will update it about the latest Kindle eBook and you can download it for free in 30 days trial.