website page counter
Cincizeci de umbre întunecate. Volumul II din trilogia Fifty Shades - E L James

Cincizeci de umbre întunecate. Volumul II din trilogia Fifty Shades

By E L James

  • Release Date: 2016-06-14
  • Genre: Erotica
Click the button below to download the pdf file
DOWNLOAD NOW
Secure Verified

Description

Best Kindle eBooks Collection of Cincizeci de umbre întunecate. Volumul II din trilogia Fifty Shades a create by E L James can use downloaded with free registration. And to unsubscribe register, please contact by phone is vakyabooks.com Client that has been provided in the registration. Many of the benefits you get, because in addition to this Cincizeci de umbre întunecate. Volumul II din trilogia Fifty Shades and other Bestseller eBook in the years, you can also downloading thousands of Kindle eBook, movies, MP3 and other best digital files.

Acest roman te cucerește, te captivează și te domină.

Intimidată de gusturile speciale și secretele întunecate ale tânărului și frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta și își începe cariera la o editură din Seattle.

Însă dorul de Christian o urmărește neîncetat, iar atunci când acesta îi propune un nou „contract“, Anastasia nu poate rezista. Ei reîncep relația, iar Anastasia află mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator și măcinat de frământări.

În timp ce Christian se luptă cu demonii săi interiori, Anastasia este nevoită să se confrunte cu furia și invidia unei femei care a făcut parte din trecutul lui Grey și trebuie să ia cea mai importantă decizie din viața sa.

Citește cartea despre care vorbește toată lumea!

40 de milioane de exemplare din trilogie vândute în întreaga lume în doar 4 luni

Trilogia Fifty Shades este un bestseller mondial absolut:
# 1 Amazon.com# 1 New York Times Bestseller# 1 Amazon.co.uk# 1 Bookseller
Cincizeci de umbre întunecate este al doilea volum al unei trilogii care a marcat o nouă eră în industria cărții: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicată în format de carte tipărită, înregistrând vânzări de 40 de milioane de exemplare în doar 4 luni. Cele trei romane au fost traduse în peste 37 de țări, iar apariția lor a fost salutată de celebrele publicații New York Times și Wall Street Journal. Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câștigate de Universal Pictures.

Thank you for your read this Cincizeci de umbre întunecate. Volumul II din trilogia Fifty Shades in the vakyabooks.com, may be useful for you and we will update it about the latest Kindle eBook and you can download it for free in 30 days trial.