website page counter
El gen. Una història íntima - Xavier Pàmies & Siddhartha Mukherjee

El gen. Una història íntima

By Xavier Pàmies & Siddhartha Mukherjee

  • Release Date: 2017-03-30
  • Genre:
Click the button below to download the pdf file
DOWNLOAD NOW
Secure Verified

Description

Best Kindle eBooks Collection of El gen. Una història íntima a create by Xavier Pàmies & Siddhartha Mukherjee can use downloaded with free registration. And to unsubscribe register, please contact by phone is vakyabooks.com Client that has been provided in the registration. Many of the benefits you get, because in addition to this El gen. Una història íntima and other Bestseller eBook in the years, you can also downloading thousands of Kindle eBook, movies, MP3 and other best digital files.

“Excepcional. Segurament un dels llibres de ciència més captivador, potent i elegant que es pugui llegir.”
THE TIMES

En un recorregut per tot el planeta que abraça uns quants segles, El gen relata la recerca per desxifrar el codi principal que ens conforma i ens defineix com a humans, que determina com som per fora i per dintre.
La història del gen comença en una retirada abadia agustina de Moràvia l’any 1856, quan un monjo concep la possible existència d’una «unitat hereditària». Enllaça amb la teoria de l’evolució de Darwin, i topa amb els horrors de l’eugenèsia nazi de la dècada del 1940. EL GEN transforma la biologia de postguerra. Reconfigura la nostra percepció de la sexualitat, el caràcter, la capacitat d’elecció i el lliure arbitri. Per sobre de tot, però, aquesta història és filla de l’enginy i humà i d’uns esperits obsessius com Charles Darwin, Gregor Mendel, Francis Crick, James Watson o Rosalind Franklin, i de milers de científics que continuen investigant per comprendre el codi més important de tots els codis.
Aquest relat espectacular i emotiu sobre un supòsit científic que acaba cobrant vida és obra de l’autor de The Emperor of All Maladies, un dels grans llibres divulgatius que s’han escrit sobre el càncer. Entrellaçada amb la trama de El gen, però, com un fil vermell, hi ha també una història íntima: la història de la família de Mukherjee i el seu patró recurrent de trastorns mentals, que ens recorda que la genètica té una importància transcendental en la vida quotidiana de tothom. Aquestes qüestions esdevenen encara més vibrants i peremptòries avui dia, en què estem aprenent a «llegir» i a «escriure» el genoma humà, amb totes les possibilitats que comporta de modificar el destí i la identitat dels nostres infants.
EL GEN, amb una noble ambició i una honestedat incorruptible, ens proporciona un relat insuperable sobre la unitat fonamental de l’herència i un panorama tant del passat com del futur de la humanitat.

«Segurament es tracta de la història de detectius més important de tots els temps: una recerca de milers d’anys feta per una infinitat d’exploradors, des d’Aristòtil a Collins passant per Mendel, per mirar de descobrir els interrogants que hi ha al cor de totes les cèl·lules. EL GEN és un llibre prodigiós, de gran envergadura, absolutament cabdal. Tothom qui estigui interessat a saber què significa —i que significarà en el futur— ser humà, necessita llegir aquest llibre.»
ANTHONY DOERR, Premi Pulitzer 2015

Thank you for your read this El gen. Una història íntima in the vakyabooks.com, may be useful for you and we will update it about the latest Kindle eBook and you can download it for free in 30 days trial.