website page counter
Operation Firefight - Chris Ryan

Operation Firefight

By Chris Ryan

  • Release Date: 2009-08-15
  • Genre: Crime & Thrillers
Click the button below to download the pdf file
DOWNLOAD NOW
Secure Verified

Description

Best Kindle eBooks Collection of Operation Firefight a create by Chris Ryan can use downloaded with free registration. And to unsubscribe register, please contact by phone is vakyabooks.com Client that has been provided in the registration. Many of the benefits you get, because in addition to this Operation Firefight and other Bestseller eBook in the years, you can also downloading thousands of Kindle eBook, movies, MP3 and other best digital files.

Will Jackson, SAS-soldat med operationer i Afghanistan, Irak, Sudan og Pakistan, går helt i hundene, da han mister sin kone og datter i et bombeattentat, og forlader efterfølgende regimentet som en slagen mand.

To år senere bliver han hyret af MI5 og CIA til at opspore Faisal Ahmed, manden der stod bag terrorangrebet. Planen er, at Will med et hold SAS-drenge skal til Afghanistan og befri Faisals søster, der holdes som gidsel af Taliban. Derefter skal hun bruges til at lokke Faisal ud fra sit gemmested.

Alt går som planlagt – lige indtil Faisal afslører, at det slet ikke er ham, men CIA der står bag terrorangrebet, som de har iscenesat, for at få den Engelske regering til at tro, at der er en reel terrortrussel, og dermed vil stå last og brast med USA, i alle deres planer for at bekæmpe terrorismen.

Så nu er Will ikke kun gal på Faisal, men også på den chef for CIA, der førte ham bag lyset, for at få ham til at opspore Faisal. Det hele ender i et stort opgør mellem de tre – og den eneste der kommer levende derfra er Will.

Thank you for your read this Operation Firefight in the vakyabooks.com, may be useful for you and we will update it about the latest Kindle eBook and you can download it for free in 30 days trial.