website page counter
Gyilkolni a cégért - Chris Ryan

Gyilkolni a cégért

By Chris Ryan

  • Release Date: 2013-08-09
  • Genre: Crime & Thrillers
Click the button below to download the pdf file
DOWNLOAD NOW
Secure Verified

Description

Best Kindle eBooks Collection of Gyilkolni a cégért a create by Chris Ryan can use downloaded with free registration. And to unsubscribe register, please contact by phone is vakyabooks.com Client that has been provided in the registration. Many of the benefits you get, because in addition to this Gyilkolni a cégért and other Bestseller eBook in the years, you can also downloading thousands of Kindle eBook, movies, MP3 and other best digital files.

2003. Az SAS-től sebesülés miatt leszerelt Chet Freeman különleges biztonsági szakértőként vállal munkát. Egy amerikai óriáscég, a Grosvenor Csoport alkalmazza eseti megbízásos alapon. Amikor a Csoport a brit miniszterelnökkel tárgyal, Chet rajtakap egy fiatal békeharcost, aki lehallgatja az értekezletet. A Csoport érdekkörébe a fegyvergyártás is beletartozik, és amit Chet az ifjú hölggyel kihallgat a tárgyalásból, annak alapján úgy tűnik, mintha a vállalat pénzt csúsztatna a miniszterelnöknek azért, hogy törvénytelen háborúba vigye bele az országát. Valóban igaz lehet ez? Valaki mindenesetre úgy érzi, hogy van rejtegetnivalója: Chetet és a lányt támadás éri. Űzött vadként menekülnek és lapulnak, halálos macska-egér játék veszi kezdetét. Csaknem tíz évvel később Jeruzsálemben pattanásig feszül a helyzet. Az egykori miniszterelnök most békekövetként dolgozik a Közel-Keleten. A városra anarchia szakad rá, ellenséges hadseregek állnak készen, hogy csatatérré változtassák, és eközben Chet legjobb haverja, a még mindig az Ezrednél szolgáló Luke bekerül abba a csapatba, amelynek feladata a volt miniszterelnök védelme. A harc tetőpontján Luke olyan összeesküvést fedez fel, amely minden fegyverkereskedelmi stiklinél végzetesebb lehet.

Thank you for your read this Gyilkolni a cégért in the vakyabooks.com, may be useful for you and we will update it about the latest Kindle eBook and you can download it for free in 30 days trial.